Home > VIRAL STORY > Ζιγκολό στην Αθήνα: Γιατί έχουν πέραση οι ζιγκολό και πόσο στοιχίζουν; Ποιες κυρίες τους επιλέγουν;

Ζιγκολό στην Αθήνα: Γιατί έχουν πέραση οι ζιγκολό και πόσο στοιχίζουν; Ποιες κυρίες τους επιλέγουν;

Γυναίκες με υψηλό εισόδημα ψάχνουν «τούρμπο» σύντροφο για super κρεβάτι! Ανατροπές στην ErΩTIΚΗ συμπεριφορά των Ελληνίδων φέρνει η παρατεταμένη οικονομική κρίση, καθώς νέα έρευνα από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο δείχνει ότι αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι κυρίως ασφάλεια και πίστη από τον σύντροφό τους, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τους γυμνασμένους κοιλιακούς!

Ειδικά οι γυναίκες των δυτικών προαστίων Αττικής αποζητούν καλό εpαστή σε ποσοστό μόλις 20%, σε αντίθεση με εκείνες (άνω του 50%) στα βόρεια προάστια που ψάχνουν για «αξέχαστο» κρεβάτι!

Η έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου, αφορά τα αποτελέσματα της μακροχρόνιας μελέτης του ινστιτούτου για τις προτιμήσεις και τις επιλογές των σημερινών Ελληνίδων αναφορικά με την εpωτική ζωή τους.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε τρεις φάσεις (2008, 2013 και 2016) σε δείγμα 600 γυναικών ηλικίας από 25 έως 45 χρόνων, μέσης και ανώτερης μόρφωσης. Στο δείγμα επιλέχτηκαν γυναίκες από τα δυτικά και τα βόρεια προάστια με μηνιαία εισοδήματα έως 1.000 ευρώ και άνω των 2.000 ευρώ, αντίστοιχα.
03

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο ρομαντισμός έχει δώσει τη θέση του στον ρεαλισμό ως κριτήριο επιλογής συντρόφου. Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι οι γυναίκες με χαμηλότερα εισοδήματα αναζητούν κυρίως την ασφάλεια, ενώ δηλώνουν σε ποσοστό μόλις λίγο πάνω από 20% ότι τις ενδιαφέρει η καλή σ ξουαλική ζωή.

Αντίθετα, οι γυναίκες των βορείων προαστίων, με τα υψηλότερα εισοδήματα, εξακολουθούν σε ποσοστό άνω του 50% να θεωρούν την καλή ερωτική ζωή βασικό συστατικό της σχέσης τους. Ωστόσο, ακόμη κι αυτές έχουν επηρεαστεί από τη γενικευμένη ανασφάλεια και θέλουν ο σύντροφός τους να τις κάνει να αισθάνονται ασφαλείς.

02
«Τα βασικά ένστικτα»

«Τα κριτήρια επιλογής εpωτικών συντρόφων δεν είναι αυτά του Βαλεντίνου, όπου το ροζ και το κόκκινο κρύβουν τα βασικά ένστικτα επιλογής και επιβίωσης» σχολιάζει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και προσθέτει:

«Η ανώμαλη προσγείωση στην πραγματική οικονομία έκανε τις γυναίκες να σκεφτούν πως οι πρίγκιπες δεν υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ και πως ασφαλής επιλογή είναι η σιγουριά, η εμπιστοσύνη και η αμοιβαία εκτίμηση, βάζοντας στο χρονοντούλαπο τον έρωτα, που συνήθως δεν γεμίζει τα άδεια στομάχια».

Το σaδ0μαζοχιστικό κρεβaτι καταπολεμά το στρες!

Το κρεβάτι αλά «50 αποχρώσεις του Γκρι» μπορεί να φαντάζει ταμπού, ωστόσο κάνει καλό σε ψυχή και σώμα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν ειδικοί, οι οποίοι -επικαλούμενοι παλιότερες σχετικές έρευνες- τεκμηριώνουν τα διάφορα οφέλη του σaδoμαζοχιστικού, όπως αυτό της καταπολέμησης του στρες.

01

Έρευνα του 2009 έδειξε ότι τόσο οι «αφέντες» όσο και οι «σκλάβοι» έχουν συστηματικά χαμηλότερα επίπεδα κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, στον οργανισμό τους έπειτα από τέτοια σ3ξουαλική δραστηριότητα. Επιπλέον, σύμφωνα με τη δρα Σάντρα Λα Μοργκέζ από τη Νέα Υόρκη, ειδικό σε θέματα κρεβάτιου, αυτού του είδους η επαφή μπορεί να προκαλέσει αίσθηση ευεξίας, επειδή η δραστηριότητα ενεργοποιεί το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπου, δηλαδή το δέρμα, το οποίο επηρεάζει έντονα τον εγκέφαλο.

Κaκοποίηση (δώσε μου πόνο)

Έρευνα του 2013 έδειξε ότι οι συμμετέχοντες σε σaδομαζοχιστικό κρεβάτι είναι λιγότερο νευρωτικοί, πιο εξωστρεφείς και επηρεάζονται λιγότερο από την απόρριψη. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ήταν πιο επίμονοι.

Συνήθως το σaδομαζοχιστικό κρεβάτι συνδέεται με κακοποίηση, ωστόσο οι ψυχολόγοι και οι ψυχοθεραπευτές επισημαίνουν ότι δεν είναι αυτός ο κανόνας. «Υπάρχουν άνθρωποι που συμμετέχουν σε τέτοιες σ3ξουαλικές επαφές και έχουν δεχθεί επίθεση ή έχουν τραυματιστεί ψυχολογικά στο παρελθόν; Ε, με τον ίδιο τρόπο υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πιο ήπιου τύπου κρεβάτιου και έχουν τραυματιστεί σ3ξουαλικά στο παρελθόν. Είναι εξίσου “επιζήσαντες” με αυτούς της κοινότητας της διαστροφής» εξηγεί ο Κάρι Κούπερ, σ3ξολόγος από τη Νέα Υόρκη.
Πηγη

\/ διαβάστε περισσότερα \/

Loading...