Home > FUN STORY > Πώς θα πέθαινες ανάλογα με το ζώδιο σου, αν ήσουν πρωταγωνιστής σε θρίλερ!

Πώς θα πέθαινες ανάλογα με το ζώδιο σου, αν ήσουν πρωταγωνιστής σε θρίλερ!

Οι περισσότερες ταινίες τρόμου αφορούν μία παρέα ανθρώπων που πηγαίνουν να τσιλάρουν στα πιο απίθανα και απομονωμένα μέρη κι όλοι μας είμαστε σε θέση να μαντέψουμε την συνέχεια. Αυτή είναι η βασική φόρμουλα για κάθε σεναριογράφο αυτού του είδους ταινιών. Αναρρωτήθηκες όμως ποτέ, ποιο θα ήταν το δικό σου «τέλος» στην περίπτωση που ήσουν εσύ ο/η πρωταγωνιστής/ρια; Έχουμε την απάντηση, ανάλογα με το ζώδιό σου:

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Ο κανόνας του «ποτέ δεν πρέπει να εξερευνούμε περίεργους ήχους στο υπόγειο, στα δάση ή στην στοιχειωμένη σοφίτα», δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον Κριό. Είναι περιπετειώδης σαν χαρακτήρας, αλλά ταυτόχρονα επιρρεπής στα λάθη. Ο Κριός θα ρισκάρει μόνος του με τον δ0λοφόνο και θα ερευνήσει κάθε πιθανό κίνδυνο. Το τέλος του θα είναι αιφνίδιο και το δολ0φονικό 0πλο του serial killer θα είναι ένα τσεκούρι.

Ταύρος (20 Απριλίου – 21 Μαΐου)
Ο Ταύρος θα καταφέρει να ολοκληρώσει σχεδόν ολόκληρη την διαδρομή, αλλά το τέλος του θα είναι η ίδια η ανεξαρτησία του. Εκεί που θα ζητήσει τη βοήθεια κάποιου για να «βγει από τον λαβύρινθο», δε θα τον εμπιστευτεί, θα κάνει του κεφαλιού του και θα το …πληρώσει!

Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Ο Δίδυμος θα είναι οπωσδήποτε από τα πρώτα άτομα που θα πεθάνει σε ένα θρίλερ. Βλέπει την καλή πλευρά σε όλους και θα προσπαθήσει να πιάσει φιλίες ακόμη και με τους δολοφόνους καθώς θα τον σκοτώνουν. RIP Δίδυμε!
zwdia01

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Ο γλυκός κι ευαίσθητος Καρκίνος θα μπορούσε να επιβιώσει μόνο αν είχε άλλον έναν ή δύο καλούς φίλους του δίπλα. Όταν βρίσκεται μόνος, τον κλαίει η μανούλα του πάντα. Είναι συναισθηματικός κι όχι μαχητής της ζωής. Θα μπορούσε να δ0λοφονηθεί σε μία κάλιστα χαλαρωτική και διασκεδαστική δραστηριότητά του, για παράδειγμα ενώ κάνει βραδινό μπάνιο ή έpωτα με το ταίρι του.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Ο Λέοντας θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο δ0λοφόνος! Είναι αρκετά έξυπνος και δημιουργικος ώστε να τα βγάλει πέρα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Αν πάντως είναι γραφτό του να «φύγει», θα το κάνει με το κεφάλι ψηλά. Ο θάνατός του άλλωστε, ΠΡΕΠΕΙ να είναι ένδοξος και ξακουστός. Για παράδειγμα να πεθάνει προσπαθώντας να σώσει κάποιον/α…

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Ένας Παρθένος θα μπορούσε εύκολα να επιβιώσει σε κάποιο θρίλερ. Δεν θα χανόταν ποτέ σε έναν εγκαταλελειμμένο δρόμο ενώ έχει αρκετό μυαλό ώστε να σκεφτεί ότι δεν θα ήταν ποτέ μια καλή απόφαση να αγοράσει σπίτι που βρίσκεται πάνω από κάποιο πρώην καταραμένο νεκροταφείο. Αν δεν τη γλιτώσει πάντως, θα έχει σίγουρα τον πιο «άκυρο» θάνατο όλων!

 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Πιθανώς θα επιβίωνε σε ένα θρίλερ. Δεν είναι ο στόχος που θα προτιμούσαν να έχουν οι δολοφόνοι και είναι αρκετά έξυπνος ώστε να μπορεί να βρει τη λύση σε κάθε δύσκολη κατάσταση.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Ο Σκορπιός θα επιβίωνε σε ένα θρίλερ, αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν τα παρατάει εύκολα και θα ήταν πρόθυμος να εμπλακεί ακόμη και στην πιο δύσκολη αναμέτρηση με τον δ0λοφόνο για να γλιτώσει τον θάνατο. Θα έκαναν τα πάντα για την επιβίωση. Ακόμη και να θυσιάσει κάποιους από την παρέα του! Ύπουλος…
zwdia02

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Δεν θα επιβιώσουν με την καμία όμως. Θα είναι το κωμικό μέρος του θρίλερ και θα έχει έναν τρομακτικό και συνάμα γελοίο θάνατο, όπως για παράδειγμα ο πνιγμός με την χαλαρή απολαυστική μπυρίτσα που έπινε όλη η παρέα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)
Ένα ακόμη ζώδιο που δε θα επιβίωνε σε θρίλερ. Είναι εύστροφος και επιδέξιος αλλά καθόλου αρεστός στους άλλους. Θα είναι ο λογιστής που θα δ0λοφονηθεί αφού πρωτύτερα έχει πει σε μία γλυκιά γριούλα ότι έχει καθυστερήσει με τις πληρωμές της και ο θάνατός του θα είναι προς χαρά όλων των θεατών (ωραίο παράδειγμα, έτσι;!).

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Είναι το άτομο που θα σταματήσει να βοηθήσει κάποιον που έπεσε κάτω στον δρόμο και ξαφνικά θα δ0λοφονηθεί. Καλούλης και συμπονετικός, αλλά βρε αδερφέ, για θρίλερ μιλάμε. Δε βοηθάμε όταν βλέπουμε ξαπλωμένο άνθρωπο σε επαρχιακό δρόμο. Τρέχουμε κι όπου φύγει φύγει!!

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Θα επιβίωνε άνετα σε μία ταινία τρόμου. Θα είναι αυτός ο πανέξυπνος που θα φτάσει ως στο τέλος κι όλοι θα απορούν γιατί επέζησε κάποιος που δεν είχε και κανέναν ιδιαίτερα βαρύνοντα ρόλο. Οι Ιχθείς είναι γενικότερα υποτιμημένοι άνθρωποι κι αυτό από ένα σημείο και μετά, λειτουργεί υπέρ τους. Και να θυμάστε κι αυτό, ο Ιχθύς είναι το πιθανότερο πρόσωπο να …ξεκάνει τον δ0λοφόνο, λίγο πριν τους τίτλους τέλους!

Πηγή: athensmagazine.gr

\/ διαβάστε περισσότερα \/

Loading...