Home > VIRAL STORY > Η γυναίκα μου στέλνει φωτογραφίες της στο Viber.. Δείτε τι απάντησαν σε forum κερατάδων..

Η γυναίκα μου στέλνει φωτογραφίες της στο Viber.. Δείτε τι απάντησαν σε forum κερατάδων..

Είμαι σε μια δύσκολη θέση. Πριν 3 μήνες περίπου κατάλαβα πως η γυναίκα μου έχει σχέση, το έμαθα παγιδεύοντας κινητό και pc. Ενώ έχω στοιχεία, δεν το παραδεχόταν στην αρχή, ενώ μετά, αφού της το ξεκαθάρισα πως ξέρω… άρχισε και τα ξεφούρνιζε, αλλά πάντα σε χαλαρούς ρυθμούς σαν ανάκριση που δεν λέγονται όλα από την πρώτη φορά.

Εγώ θέλω πραγματικά να τη συγχωρήσω για το ολίσθημά της – αφού όμως μου τα πει όλα με το νι και με το σίγμα για να καταλάβω κι εγώ αρκετά πράγματα και τα θέλω της. Είμαστε 20 χρόνια περίπου μαζί και έχουμε και τρία παιδιά, περάσαμε πολλά. Πάντως επιμένει να μένει κλειστή όταν ανοίγουμε τέτοιο θέμα, λέγοντας πως τη ρίχνει ψυχολογικά τέτοια κουβέντα. Εγώ αντιθέτως, αν ακούσω την ειλικρινή ομολογία της, όσο πικρή και να είναι αυτή, είμαι σε θέση να τη συγχωρέσω 100%, αλλά όσο αφήνει ανοιχτά θέματα με γενικότητες τύπου «ε, ναι, πήγα, αλλά μόνο μια φορά» κ.λπ. δεν με πείθει.

Τα sms της ήταν πάρα πολλά για να ήταν μόνο μια κι αυτό για 5 λεπτά όπως είπε. Sorry αν τα γράφω μπερδεμένα. Σας παρακαλώ αν μπορείτε δώστε μου μια συμβουλή, ίσως κάνω εγώ κάτι λάθος.

Νίκος Χ. Ευχαριστώ.


Εάν η επιθυμία σας είναι να τη συγχωρήσετε και να παραμείνετε σε αυτή τη σχέση, δεν νομίζω ότι θα σας κάνει καλό αυτή η επιμονή σας να τα μάθετε όλα με το νι και με το σίγμα. Σε γενικές γραμμές έχετε ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί και φαντάζομαι πως, ήδη, αυτή η γνώση δεν μπορεί παρά να σας έχει ενοχλήσει. Δεν θα ήταν κάπως μαζοχιστικό εκ μέρους σας να πληροφορηθείτε στη συνέχεια και όλες τις λεπτομέρειες;

Νομίζω πως θα ήταν. Όχι μόνο μαζοχιστικό, αλλά και ανώφελο, εφόσον θα επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την ήδη καταπονημένη σχέση σας, με μόνη απολαβή μια ψευδαίσθηση ελέγχου της κατάστασης. Αλλά, όπως κι εσείς φαντάζομαι καταλαβαίνετε, αυτή την περίοδο το ζητούμενο δεν είναι ο έλεγχος, αλλά η ανάκτηση της μεταξύ σας εμπιστοσύνης.

Εσείς από την πλευρά σας είναι πολύ λογικό κι επόμενο να αισθάνεστε δύσπιστος κι επιφυλακτικός, εφόσον μάθατε ότι σας απάτησε. Σκεφτείτε όμως ότι, ακόμη κι αν η αποδεδειγμένη ενοχή της δεν της επιτρέπει προς το παρόν να σας ζητήσει το λόγο, έχει και εκείνη σημαντικούς λόγους να είναι δύσπιστη κι επιφυλακτική απέναντί σας. Διότι, το γεγονός ότι ορθώς την υποψιαζόσασταν, δεν αναιρεί το ολίσθημα στο οποίο κι εσείς με τη σειρά σας περιπέσατε, κατασκοπεύοντας το τηλέφωνο και τον υπολογιστή της.

Αν λοιπόν τα πράγματα πήγαν λίγο στραβά μεταξύ σας τελευταία, θα ήταν προτιμότερο να δείτε τι μπορείτε να κάνετε από δω και πέρα για να τα διορθώσετε, αν φυσικά επιθυμείτε και οι δύο να είστε μαζί. Δεν χρειάζεται να αναλύσετε την ερωτική περιπέτεια της γυναίκας σας για να καταλάβετε τι ακριβώς θέλει – αν ενδιαφέρεστε να μάθετε θα μπορούσατε κάλλιστα να την ρωτήσετε ευθέως. Και να ξεκινήσετε κάπως έτσι μια πολύ εποικοδομητική και για τους δύο συζήτηση, αντί να εμμένετε στην ανάκριση, που μάλλον θα σας εκνευρίσει παρά θα σας ανακουφίσει.

 

Απαντήσεις στο forum.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΗΝΔΙΩΞΕΙΣ… ΓΤ ΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ…

maria35

Το παράπτωμα της γυναίκας σου ήταν σημαντικό, όπως επίσης ήταν παράπτωμά σου το να παγιδεψεις τα κινητά της. Δεν βλέπω εμπιστοσύνη στη σχέση σας από καμία πλευρά.

stavros

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.
ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ….

NikPap

\/ διαβάστε περισσότερα \/

Loading...