Home > FUN STORY > Έστειλε στον άντρα της φωτογραφία τον γιο τους πλάι στο νέο τους σκύλο. Μόλις την κοίταξε λίγο καλύτερα έχασε τα λογικά του!

Έστειλε στον άντρα της φωτογραφία τον γιο τους πλάι στο νέο τους σκύλο. Μόλις την κοίταξε λίγο καλύτερα έχασε τα λογικά του!

Αν ποτέ βρείτε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι που θέλετε να πάρετε σπίτι, σιγουρευτείτε ότι δεν είναι κάτι άλλο. Για παράδειγμα, ένα κογιότ.

Έτσι ακριβώς ένιωσε ο Justin Bogh όταν η γυναίκα του Kayla Eby του έστειλε μια φωτογραφία από ένα χαριτωμένο «σκυλάκι», που βρήκε έξω. Η αντίδρασή του ήταν ανεκτίμητη. Αστειευόμενος ζήτησε και διαζύγιο!

Αποδεικνύεται ότι ήταν απλά μια φάρσα της γυναίκας του. Η Kayla επεξεργάστηκε τη φωτογραφία με Photosho και τώρα η συζήτησή τους έχει γίνει viral!

-Βρήκα αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι έξω..Δεν έχει ταμπελάκι ή κάτι άλλο. Είναι κάπως τρομαγμένο. Τι να κάνω; Θα το φέρω. Καημένο σκυλάκι. Είναι τρομοκρατημένο
01

-Ορκίζομαι στο Θεό, αν ξαναφέρεις ένα ακόμα τυχαίο ζώο στο σπίτι..Είναι αστείο έτσι;
-Τι; Τι λες τώρα; Τι να έκανα υποτίθεται; Να βλέπω ένα χαμένο σκύλο να περιφέρεται έξω και να μη το βοηθήσω;
-Αυτό δεν είναι σκύλος μωρό μου. Απάντα το κινητό σου. Είναι ένα κογιότ!
-Μωρό μου..νομίζω ξέρω να ξεχωρίζω ένα σκύλο αν το δω.
-Προφανώς όχι. Βγάλτο έξω πάλι, τρελή
02

-Ηρέμησε τρελέ. Ό,τι και αν είναι Justin, μου αρέσει. Είναι γλυκό. Θέλω να το κρατήσω.
-Δε μπορείς να κρατήσεις ένα κογιότ. Κανείς δε το κάνει αυτό.
-Σταμάτα να μου φωνάζεις μέσω των μηνυμάτων. Φρικάρεις χωρίς λόγο.
-Χωρίς λόγο; Υπάρχει ένα κογιότ σπίτι μου και η γυναίκα μου συμπεριφέρεται σα να είναι τσιουάουα. Έχεις χάσει τα λογικά σου.
03

-Μωρό μου. Είπες ότι θα συζητούσαμε να πάρουμε ένα σκύλο για τα Χριστούγεννα και ποτέ δε το κάναμε..Είναι μοιραίο.
-Αυτό δεν είναι σκύλος. Σοβαρά δε το καταλαβαίνεις; Νομίζεις ότι είναι σκύλος; Βρίσκομαι στη ζώνη του λυκόφωτος; Αυτό είναι προφανώς ένα κογιότ.
04

-Κοίτα πόσο χαριτωμένος είναι.
-Τι στο καλό;
05

-Πως περνάς αυτό για σκύλο; Έχεις δει ποτέ κογιότ; Και δε μοιάζει γλυκό, φαίνεται τσατισμένο. Θεέ μου, γυναίκα. Θα έρθω σπίτι μου στην οικογένειά μου για να με φάει ένα άγριο κογιότ, που έφερε η γυναίκα μου μέσα στο σπίτι. Αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει. Είσαι φρικιό. Αυτό είναι πιο τρελό από τότε που έφερες 4 νυφίτσες. Και τις μισούσα αυτές τις νυφίτσες. Ποιος φέρνει 4 με τη μία; Ναι, σωστά. Η ίδια κυρία που έφερε κρυφά ένα κογιότ στο σπίτι μας.
06

-Ηρέμησε. Δε νομίζω καν τα κογιότ να τρώνε ανθρώπους.
-Δεν ήξερες ότι είναι καν κογιότ, μέχρι να στο πω. Θα μου πεις και γεγονότα γι” αυτά; Δε έχεις ιδέα τρελή. Θα μας πει στοιχεία η Kayla για άγρια ζώα. Αν και νομίζει ότι ένα τυχαίο ζώο, όπως ένα κογιότ σε ένα χωράφι είναι ένας σκύλος. Εμπιστευτείτε την. Είναι ειδικός.
07

-Είσαι βλάκας. Αλλά κάτι πιο σημαντικό..Φέρεται περίεργα. Σαν να κάνει περίεργο ήχο και να κόβει βόλτες.
-Προσπάθησα να το ηρεμήσω. Ο Olly και εγώ τον ονομάσαμε Spot. Προσπάθησα να του χαϊδέψω το αυτί (του άρεσε νωρίτερα) και του έλεγα «όλα είναι εντάξει Spot. Ηρέμησε.» Αλλά αυτό σα να τον έκανε πιο θυμωμένο. Τι να κάνω;
-Τον ονόμασες Spot; Και δεν έχει καν κηλίδες; Αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Θεέ μου. Ακούγεται σα να το τσάντισες. Αυτό είναι τρέλα. Άκουσέ με ψυχωτική. Σ” αγαπώ απίστευτα, παρά το γεγονός ότι χάνεις το μυαλό σου, και δε θα ήθελα εσύ ή ο γιος μας να επιτεθεί από ένα κογιότ, αν λες σοβαρά ότι κόβει βόλτες τώρα.
08

-Πάρε τον Olly και πάτε στο δωμάτιό μας και κλείσε τη πόρτα. Έρχομαι σπίτι τώρα.
-Οκ μωρό μου. Είσαι ο καλύτερος…
-Ναι, ναι, ναι. Τώρα πρέπει να μπω στο σπίτι μου με ένα τσαντισμένο κογιότ μέσα και να προσπαθήσω να το βγάλω. Τι στο καλό; Βλέπεις τι προβλήματα προκάλεσες με το προβληματικό αυτό ζώο;
09

-Μωρό μου…κοίταξα έξω και υπάρχουν και άλλα. Είναι εδώ μέσα και ουρλιάζει. Νομίζεις ότι το ψάχνουν;
-Μου κάνεις πλάκα τώρα. Αυτό δεν είναι η αυλή μας. Γυναίκα. Ορκίζομαι στο Θεό Kayla
010

-Σ’αγαπώ τόσο πολύ
-Τι είναι αυτά που λες; Τι συμβαίνει;
-Μωρό μου…Δεν υπάρχει κογιότ…
-Ναι μωρό μου. Υπάρχει. Λυπάμαι που θέλεις να είναι ένας σκύλος, αλλά δεν είναι. Ψάξε φωτογραφίες από κογιότ για να δεις.
-Όχι μωρό μου..Ξέρω ότι αυτό είναι ένα κογιότ. Λέω ότι δεν υπήρξε ποτέ εδώ στο σπίτι μας. Ή στον καναπέ μας…
-Σε μισώ.
011

\/ διαβάστε περισσότερα \/

Loading...