Home > VIRAL STORY > Αληθινές Ιστορίες Τρόμου και Φpίκης από το Παρελθόν που θα σας Κάνουν να Αηδιάσετε με το Ανθρώπινο είδος.

Αληθινές Ιστορίες Τρόμου και Φpίκης από το Παρελθόν που θα σας Κάνουν να Αηδιάσετε με το Ανθρώπινο είδος.

Στις μέρες μας είναι πολύ δημοφιλείς οι ιστορίες που είναι βασισμένες σε πραγματικά εγκλήμaτα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να παρακολουθούμε ταινίες ή να διαβάζουμε βιβλία για να μάθουμε τις πραγματικές τρ0μακτικές ιστορίες που έχουν συμβεί.

Διαβάστε παρακάτω μερικές αληθινές, τρ0μακτικές ιστορίες που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε!

1. Ένα αμερικανικό αεροπλάνο έπεσε στο Chichijima της Ιαπωνίας κατά την διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου. Από τους 9 στρατιώτες, οι 8 πιάστηκαν αιχμάλωτοι και φαγώθηκαν από Ιάπωνες αξιωματικούς. Ο μόνος Αμερικανός που σώθηκε ήταν ο H.W. Bush.
01
2. Ο χάλκινος ταύρος ήταν ένα μεσαιωνικό βασaνιστήριο που είχε δημιουργήσει ο τύραννος Φάλαρις. Ήταν ένας κοίλος, χάλκινος ταύρος μέσα στον οποίο ρίχνονταν και κλειδώνονταν οι εγκληματίες. Στην συνέχεια έβαζαν φωτιά στον ταύρο και αυτός που ήταν μέσα ψηνόταν. Υπήρχαν σωλήνες για να βγαίνει ο αέρας και μιμούνταν τον βρυχηθμό του ταύρου.
2

Το μυθιστόρημα του Edgar Allan Poe, «Η Αφήγηση του Άρθουρ Γκόρντον Πιμ από το Ναντάκετ», περιελάμβανε μια σκηνή όπου το πλήρωμα ενός ναυαγισμένου πλοίου τράβηξαν κλήρους για να θυσιάσουν κάποιον ώστε να φάνε οι υπόλοιποι.

Ο κλήρος έπεσε στον χαρακτήρα Richar Parker. 40 χρόνια μετά την έκδοση του βιβλίου το 1838, το πραγματικό πλήρωμα ενός ναυαγισμένου πλοίου έφαγε έναν άντρα με το όνομα Richard Parker, όταν τους τελείωσαν οι προμήθειες.

3

Μία από τις λιγότερο γνωστές κτηνwδίες του Β” Παγκοσμίου Πολέμου ήταν αυτή της ιαπωνικής μονάδας 731, η οποία έκανε θaνατηφόρα πειράματα σε 3.000 πολίτες και στρατιώτες του εχθρού.

Οι φυλακισμένοι χρησιμοποιούνταν σαν πειραματόζωα για έρευνα πάνω στο τι μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα, όπως αφαίρεση οργάνων από ζωντανά σώματα για να ελέγξουν την επίδραση ασθενειών. Επίσης, τους έβαζαν σε θαλάμους πίεσης για να δουν πόση ώρα τους έπαιρνε μέχρι να πεταχτούν τα μάτια τους.

04

H Delphine LaLaurie, κοσμική κυρία του 19ου αιώνα από την Νέα Ορλεάνη, έγινε γνωστό ότι ήταν βασaνίστρια και δολ0φόνος όταν ο μάγειρας της, ο οποίος ήταν δεμένος στην κουζίνα, έβαλε φωτιά σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από το βaσανιστήριο. Η φωτιά οδήγησε μια ομάδα αντρών στην σοφίτα της LaLaurie, όπου βρήκαν σκλάβους αλυσοδεμένους με σιδερένια κολάρα με καρφιά.

05

Το μακελειό της Jonestown ήταν η μεγαλύτερη απώλεια πολιτών των ΗΠΑ μέχρι την 11 Σεπτεμβρίου. Ο Jim Jones ήταν ο αρχηγός της κομουνιστικής οργάνωσης People Temple.

Τον Νοέμβριο του 1978 υποχρέωσε τους 909 ακόλουθους του να πιουν δηλητηριασμένο παντς. Ένα τρίτο των ακολούθων του ήταν παιδιά και βρέφη. Ο ίδιος ο Jones πυροβ0λήθηκε στο κεφάλι. Δεν είναι γνωστό αν το προκάλεσε ο ίδιος.

06

Στις αρχές του 17ου αιώνα, η κοντέσα Elizabeth Bathory βρέθηκε να βασaνίζει νεαρά κορίτσια στο σπίτι της στο κάστρο Csejthe στην Ουγγαρία. Πίστευε ότι το ανθρώπινο αίμα την βοηθούσε να μένει υγιής και νέα και συχνά απήγαγε χωριατοπούλες για να φάει την σάρκα τους ή για να τους βάλει βελόνες κάτω από τα νύχια.

Η Barthory έγινε γνωστή ως η Αιματηρή Κοντέσα και πιστεύεται ότι πρόκειται για μία από τις πρώτες καταγεγραμμένες ιστορίες βρικόλακα.

07

Το 1518 στο Στρασβούργο ξέσπασε η Πανούκλα του Χορού. Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα, η Frau Troffea, άρχισε να χορεύει στον δρόμο και συνέχισε για σχεδόν μια βδομάδα, όταν την ακολούθησαν και άλλοι. Κάποιοι το ονόμασαν υστερία, άλλοι λένε ότι όλοι κόλλησαν πυρετό από ένα παιδί. Αλλά αυτός ο μαραθώνιος χορού κράτησε από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο και 400 άτομα πέθαναν.

08
source

\/ διαβάστε περισσότερα \/

Loading...