Home > TOP STORY > 6000 Αμερικανοί ναύτες έφτασαν στα Χανιά και 300 ιεpόδουλες απ’όλη την Ελλάδα στρατολογήθηκαν για τις σύμμαχες δυνάμεις

6000 Αμερικανοί ναύτες έφτασαν στα Χανιά και 300 ιεpόδουλες απ’όλη την Ελλάδα στρατολογήθηκαν για τις σύμμαχες δυνάμεις

Μόλις χθες κατέφθασε στη Σούδα το Αεροπλανοφόρο πλοίο GEORGE H.W. Bush (του πρεσβύτερου) οπότε 6000 άτομα περίπου θα αποβιβαστούν από το θηριώδες σκάφος για μερικές ημέρες αναψυχής στα Χανιά.

Η στιγμή της άφιξης του αεροπλανοφόρου στη Σούδα, όπως την μετέδωσε το Δίκτυο των Αμερικάνικων Στρατιωτικών Δυνάμεων.

Ούτε λίγες ώρες δεν πέρασαν και άρχισαν τα παρατράγουδα από την άφιξη του αεροπλανοφόρου στα Χανιά, αφού όπως διαβάζουμε στο anemosantistasis, στο πιο κεντρικό σημείο των Χανίων, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας, δύο ναύτες του αμερικάνικου ναυτικού άρχισαν να πλακώνονται με τρεις Έλληνες, για άγνωστους ως προς τη στιγμή λόγους. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως αναφέρει το flashnews.gr οι της αμερικάνικης βάσης βρίσκονται σε επικοινωνία με καταστηματάρχες των Χανίων και τους έχουν δώσει εντολή με το που παρατηρούν ένταση λόγω της μέθης των Αμερικάνων ναυτών, αντί να καλούν την ελληνική αστυνομία να καλούν σε συγκεκριμένα τηλέφωνα την αστυνομία της βάσης για να τους μαζεύουν δίχως να προκαλείται επιπλέον θόρυβος. Μάλιστα, τους ενημέρωσαν ότι θα αποζημιώνουν για την όποια πρόκληση ζημιών.
xania

Με πλήρωμα 6.000 ηλιοκαμένους λεβέντες που τ’αργασμένο δέρμα τους το ‘χει ποτίσει η αλμύρα και το ‘χει μαστιγώσει αλύπητα το κύμα… Που το κορμί τους είχε τη δροσερή ευωδιά της θάλασσας… Που τα τραχιά χέρια τους μπορούσαν να γίνουν μια ζεστή φωλιά για κάθε γυναίκα… καταλαβαίνετε ότι οι υποδομές αναψυχής των Χανίων δε μπορούν να υποστηρίξουν όλον αυτό το φόρτο εργασίας. Όπως διαβάζουμε στην Εφημερίδα Χανιώτικα Νέα:

H  άφιξη του αεροπλανοφόρου στη Σούδα, αναδεικνύει και μια άλλα οικονομική διάσταση αυτών των επισκέψεων, η οποία αποτελεί “ταμπού” για τις τοπικές κοινωνίες. Ακούμε, γνωρίζουμε μα κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, από την Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Κρήτη κατέφθασε αυτές τις ημέρες μεγάλος αριθμός εκδιδόμενων γυναικών για τα μπαρ, τους οίκους ανοχής της πόλης. Οι αριθμοί μιλούν για ένα αριθμό από 200 έως και 300 γυναίκες!

Πάντως σύμφωνα με το flashnews.gr, αν μη τι άλλο, οι της αμερικάνικης βάσης βρίσκονται σε επικοινωνία με καταστηματάρχες των Χανίων και τους έχουν δώσει εντολή με το που παρατηρούν ένταση λόγω της μέθης των Αμερικάνων ναυτών, αντί να καλούν την αστυνομία, να καλούν σε συγκεκριμένα τηλέφωνα στην αστυνομία της βάσης για να τους μαζεύουν δίχως να προκαλείται επιπλέον θόρυβος. Μάλιστα, τους ενημέρωσαν ότι θα αποζημιώνουν για την όποια πρόκληση ζημιών.

Να αναφέρουμε ότι με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά τους η εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα” αναδεικνύει μία διάσταση που αναδείξαμε και εμείς τις τελευταίες ημέρες, με τις ανάγκες για σεξ των Αμερικάνων ναυτών. Όπως αναφέρεται, για τον σκοπό αυτό έχουν φτάσει από την υπόλοιπη Ελλάδα 200 με 300 επιπλέον γυναίκες.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι παρά τις υποσχέσεις των αρχών των βάσεων, ακόμα βρίσκονται σε εκκρεμότητα οι αποζημιώσεις των ιδιοκτήτων ταξί για τις καταστροφές που προκάλεσε 26χρονος Αμερικάνος ναύτης τον Ιούνιο. Τότε, σε κατάσταση μέθης, αφού επιτέθηκε στον οδηγό ταξί, έκλεψε το ταξί του, τράκαρε άλλα δύο αμάξια και κατέληξε σε χαντάκι στην Αγιά προκαλώντας τεράστιες ζημιές στο αμάξι.
Το διαβάσαμε στο luben.tv

 

\/ διαβάστε περισσότερα \/

Loading...