Home > ΣΧΕΣΕΙΣ > 4 ιστορίες one night stands -Γυναίκες περιγράφουν

4 ιστορίες one night stands -Γυναίκες περιγράφουν

Το one night stand είναι μέσα στη ζωή και πέρα από ευχαρίστηση, πολλές φορές περικλείει και απρόοπτα.

Αλλες φορές ευχάριστα, άλλες φορές τόσο αναπάντεχα που προκαλούν τεράστια έκπληξη. Και είναι λογικό γιατί το one night stand στο 90% των περιπτώσεων σημαίνει σ3ξ με έναν τελείως άγνωστο. Και, ναι, αυτό τις περισσότερες φορές κρύβει εκπλήξεις.

  • Οταν ο πατέρας του γύρισε νωρίτερα…

«Ξύπνησα ξαφνικά όταν μου είπε ότι δεν περίμενε τον πατέρα του τόσο νωρίς στο σπίτι. Μου ζήτησε να μπω στην ντουλάπα του γιατί ήμουν εντελώς γΘμνή. Αρχικά, αρνήθηκα όμως το δέχτηκα και οι δυο τους έπιασαν κουβέντα για περίπου μια ώρα. Είχα την ανάγκη να πάω τουαλέτα μετά από τόσες ώρες και εκείνος έφυγε στη δουλειά. Ο πατέρας του ήταν ακόμα στο σπίτι και έφτιαχνε πρωινό! Φόρεσα ότι βρήκα μέσα στην ντουλάπα του και έτρεξα πανικόβλητη για να βγω από το σπίτι».

  • Οταν το σeξ είναι το πιο περίεργο που σου έχει συμβεί…

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι γενεθλίων. Είχα μάθει ότι ο τύπος αυτός ρωτούσε για μένα και πίστεψα ότι κάτι θα συμβεί ανάμεσα μας. Ηπιαμε πολύ και τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα. Θυμάμαι ότι είχε ξημερώσει όταν έπρεπε να επιστρέψω στο σπίτι, αλλά εκείνος ήθελε να με συνοδεύσει, προφανώς για ένα και μοναδικό λόγο. Το σeξ μαζί του ήταν τόσο περίεργο. Επρεπε να τον βοηθήσω γιατί τα έκανε όλα λάθος! Οταν άρχισε να μιλάει και μόνος του, απλά τον έδιωξα».

  • Οταν κάνεις σeξ ενώ οι υπόλοιποι κοιμούνται…

«Πέρασα πολλά Σαββατοκύριακα κάνοντας αποδράσεις στον αγαπημένο μου προορισμό, όμως το σeξ με τον καuτό τύπο που γνώρισα εκεί ήταν η καλύτερη εμπειρία που έζησα. Δεν είχα σκοπό για κάτι τέτοιο, όμως εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, ξεκούμπωσε το φόρεμα μου και χωρίς δεύτερη σκέψη το έβγαλα. Απομακρυνθήκαμε από την παρέα και κάναμε σeξ στα κρυφά, ενώ οι άλλοι κοιμόντουσαν. Μετά από αυτό δεν έμαθα ποτέ νέα του».
one

  • Οταν συναντάς τον άνθρωπο με τα χίλια πρόσωπα…

«Τον προηγούμενο μήνα ένας γοητευτικός τύπος μου έδειξε ένα διαμέρισμα που με ενδιέφερε. Μετά από μια συζήτηση περίπου τριάντα λεπτών, αρχίσαμε να φλερτάρουμε. Μια εβδομάδα αργότερα βγήκαμε για ποτό. Μιλήσαμε για τις ζωές μας, τις οικογένειες μας, τα πάντα. Υπήρχε έντονη σύνδεση ανάμεσα μας. Καταλήξαμε στο σπίτι του και κάναμε σeξ. Σeξ της μιας βραδιάς, γιατί σκέφτηκα ότι κάτι του λείπει, για να μπορέσει να κερδίσει μια θέση στο μέλλον μου και τη ζωή μου. Το πιο περίεργο από όλα; Το πρόσωπο του άλλαζε κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής συνέχεια! Κάθε φορά που τον κοιτούσα, έμοιαζε με κάποιον άλλο. Λες και φορούσε μάσκα για να κρύψει τον πραγματικό του εαυτό. Ηταν κάπως τρομακτικό. Νομίζω, ότι συνέβαινε γιατί απλά δεν τον γνώριζα και δεν είχα συνηθίσει την όψη του».
Πηγη

\/ διαβάστε περισσότερα \/

Loading...