Το δημοσιοποιεί για να ΣΩΣΕΙ κόσμο: ΔΕΙΤΕ πως έγινε το πρόσωπο της μετά από solarium!!!


main-tawny-willoughby-600x271

Με μια σοκαριστική φωτογραφία η Tawny Willoughby προειδοποιεί όλους όσοι χρησιμοποιούν το solarium.

Μόλις στα 21 της χρόνια η Tawny διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος, καθώς έκανε solarium 4 με 5 φορές την εβδομάδα, όταν πήγαινε στο Λύκειο.

Πλέον στα 27 της χρόνια μοιράζεται την φωτογραφία με τα σημάδια και τα καψίματα, προειδοποιώντας τους υπόλοιπους να μαυρίζουν με ασφάλεια.


Η συγκλονιστική φωτογραφία έχει πάνω από 50.000 shares με τους χρήστες να επικροτούν την απόφαση της όμορφης ξανθιάς να τη δημοσιοποιήσει.

Η Tawny έγραψε στο Facebook: «Αν κάποιος θέλει ένα μικρό κίνητρο για να μην ξαπλώσει στο κρεβάτι του μαυρίσματος και να προτιμήσει τον ήλιο. Κάπως έτσι μοιάζει η θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος».

diaforetiko.gr : tawny willoughby Το δημοσιοποιεί για να ΣΩΣΕΙ κόσμο: ΔΕΙΤΕ πως έγινε το πρόσωπο της μετά από solarium!!!

diaforetiko.gr : tawny willoughby 1 Το δημοσιοποιεί για να ΣΩΣΕΙ κόσμο: ΔΕΙΤΕ πως έγινε το πρόσωπο της μετά από solarium!!!


The post Το δημοσιοποιεί για να ΣΩΣΕΙ κόσμο: ΔΕΙΤΕ πως έγινε το πρόσωπο της μετά από solarium!!! appeared first on HappyWorld.gr – Η Χαρουμενη Ελληνικη ενημερωση.

Be first to comment