Πεταξα τα 500ευρα στο ποταμι γιατι με ειχανε τρελανει…


Λύθηκε, τελικά, το μυστήριο με τα αληθινά χαρτονομίσματα των 50, 100, ακόμη και 500 ευρώ, που εντοπίστηκαν να πλέουν στη κοίτη του Ληθαίου ποταμού, στην πόλη των Τρικάλων.

Καταγραφή

Ο εντοπισμός του «απροσδόκητου» φορτίου των χρημάτων στο ποτάμι, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σκηνές απείρου κάλλους από τους τυχερούς που τα είδαν, με πολλούς μάλιστα να επωφελούνται της ευκαιρίας και να «ψαρεύουν», όσα χαρτονομίσματα μπόρεσαν.

Μια γυναίκα, που εντόπισε πρώτη τα χαρτονομίσματα, βούτηξε δίχως δεύτερη σκέψη και… αλίευσε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, με τους λιγότερο τυχερούς να περιορίζονται σε χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ.


Λύθηκε το μυστήριο

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, πίσω από το γεγονός κρύβεται μία οικογενειακή υπόθεση. Ένας νεαρός Τρικαλινός, πιθανότατα ηλικίας 23 χρόνων, ήταν εκείνος που, κατά την διάρκεια μιας αντιδικίας με τον πατέρα του, άρπαξε τα χρήματα και τα πέταξε στο ποτάμι, υπό το έντρομο βλέμμα του πατέρα.

Κανείς μέχρι στιγμής δεν ξέρει το ακριβές ύψος του ποσού που κατέληξε στο ποτάμι, με τις εκτιμήσεις να κυμαίνονται μεταξύ 2.000 και 4.000 ευρώ.


Το διασκεδάζει ο δήμαρχος

Κερδισμένη της όλης υπόθεσης, όπως αναφέρει το trikalanews.gr, είναι και η Δημοτική Αρχή Τρικάλων, που πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον καθαρισμό της κοίτης του ποταμού, καθώς από χθες το σημείο έχει «οργωθεί» ξανά και ξανά, με χορτάρια να έχουν απομακρυνθεί στην αναζήτηση χαρτονομισμάτων.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, όμως, δείχνει να είναι και ο Δήμαρχος Τρικάλων, γράφοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως «Ούτε τρεις μέρες δεν πέρασαν από την ομιλία μου για την ανάπτυξη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και… η ανάπτυξη έφτασε στα Τρίκαλα!».

Αφήνοντας και υποσχέσεις για την προοπτική του μέλλοντος: «Επόμενη ομιλία μου για το κοίτασμα πετρελαίου στην Κεντρική Πλατεία!».

youtube

youtube

youtube

Πηγές: Trikalanews.gr , Trikalaola.gr


The post Πεταξα τα 500ευρα στο ποταμι γιατι με ειχανε τρελανει… appeared first on HappyWorld.gr – Η Χαρουμενη Ελληνικη ενημερωση.

Be first to comment