Εντυπωσιακή αλλαγή – Η νύφη ξόδεψε 16 χιλ. ευρώ για να γίνει έτσι την ημέρα του γάμου της

Όταν η 29χρονη Chantelle Harris από τη Βρετανία έφτασε να ζυγίζει 133 κιλά κατάλαβε ότι πρέπει να αλλάξει τη ζωή της και να χάσει πολλά κιλά. Όταν τον περασμένο χρόνο ο αρραβωνιαστικός της, ο 30χρονος Marlon Powell, τής έκανε πρόταση γάμου, εκείνη αρνήθηκε καθώς την ημέρα του γάμου της ήθελε να έχει ένα συγκεκριμένο σώμα και να είναι όπως το είχε φανταστεί. Συγκεκριμένα επιθυμούσε να αλλάξει το στήθος της!

Λόγω των πολλών επιπλέον κιλών είχε ήδη κάνει επέμβαση με γαστρικό ιμάντα για να χάσει το επιπλέον βάρος της, η οποία της κόστισε περίπου 8.000 ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun. Προχώρησε μάλιστα σε επέμβαση, καθώς όπως λέει της ήταν αδύνατον με διατροφή να χάσει τόσα κιλά.

Ωστόσο το βάρος δεν ήταν το μόνο της πρόβλημα καθώς ήθελε να αλλάξει και το στήθος της το οποίο, όπως εξομολογείται, είχε χάσει τον «όγκο» του, μετά την απώλεια βάρους και ήθελε να το επαναφέρει. Έτσι εφόσον είχε ικανοποιηθεί με την αλλαγή στο σώμα της ξόδεψε άλλα περίπου 8.000 ευρώ για να βάλει εμφυτεύματα και τώρα είναι πλέον έτοιμη να παντρευτεί τον Απρίλιο. Όπως λέει η ίδια νιώθει πλέον μεγάλη αυτοπεποίθηση και με το σώμα, αλλά και με το νέο της στήθος.

kollsfa03
kollsfa06
kollsfa04
kollsfa05
kollsfa02

Πριν τις αλλαγές ήταν πολύ δυσαρεστημένη. Μετά την επέμβαση με τον ιμάντα και τα εμφυτεύματα στο στήθος νιώθει «απίστευτα» και ανυπομονεί να παντρευτεί.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που το έκανα, έχω πλέον αποκτήσει και πάλι αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι πολύ πιο ευτυχισμένη τώρα», δήλωσε και εξήγησε ότι μοιράζεται την ιστορία της σε μια προσπάθεια να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που αισθάνονται δυσαρεστημένοι με την εμφάνισή τους, να αισθανθούν και πάλι σίγουροι με το σώμα τους.

Τώρα, αρκετούς μήνες μετά την επέμβαση, η Chantelle έχει αναρρώσει πλήρως και σχεδιάζει τα πάντα για τη μεγάλη μέρα. Η διαφορά στην εμφάνισή της είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή…

loading...

Be first to comment